Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00

Унікальна пропозиція для любителів риболовлі з човна!

Категорії

Шановні клієнти!

Унікальна пропозиція для любителів риболовлі з човна!

Найближчим часом в продаж надійде унікальний продукт від компанії Stronger – прецизійний регулятор нахилу датчика ехолота.

Регулятор призначений для дистанційної зміни кута нахилу датчика сонара. Він дозволяє забезпечити строго горизонтальне положення датчика та максимально точний результат сканування водойми при будь-якому тангажу човна.

 

Коли ви пересідаєте з корми на ніс човна або, навпаки, переносите частину вантажу на корму, нахил судна (а разом з ним і закріпленого на кормі датчика ехолота) дещо змінюється. При цьому ехолот сканує водоймище не вертикально вниз, а під кутом. Дані виявляються значно перекрученими, і визначити точне положення риби з його допомогою неможливо. З регулятором Stronger вам досить натиснути на кнопку, щоб повернути датчик в горизонтальне положення. І все це дистанційно, не встаючи з місця і не підходячи до корми човна.

Регулятор випускається в двох варіантах:

• Базовому, з трьохпозиційної кнопкою пульта управління.

 

 

 

 

• Топовому, з управлінням за допомогою багатофункціональної панелі керування.


На даний момент пристрій вже патентується в Україні, Росії та країнах Євросоюзу і надійде в продаж вже протягом найближчого місяця.

Замовте прецизійний регулятор трансдюсера і отримайте за допомогою ехолота максимально точну інформацію при будь-якому тангажу.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*